3

Oro

Det är jobbigt just nu, därför ingen bloggning. Tvilling E, det är hon som är källan till oro. För ett tag sedan (två månader, ett halvår?) noterade jag att hennes vänstra lår är större än det högra. Tänkte att jaja, det borde man kolla upp. 
I Thailand blev skillnaden så påtaglig och synlig eftersom alla gick barbenta hela tiden. Och det är så stor skillnad. 
Jag sa till Ingenjören att vi måste visa klumpen (ja, det är som en klump som sitter på lårmuskeln, under huden liksom) för BVC. Ungenjören var inte så orolig. Så kom vi hem från Thailand, alla blev magsjuka och jet-laggade och livet var piss och skit. Och tvilling E verkade mer och mer besvärad av klumpen. Barnakuten nästa. Där kunde man varken säga bu eller bä och därför har det gjorts både ett ultraljud och en MRT. Och fortfarande kan man inte säga vad det är. Så vi har blivit remitterade till en specialist i Stockholm som ska ta en biopsi på klumpen. Ett vävnadsprov alltså. I veckan som kommer. Hjälp. Låt det inte vara en tumör.

Kommentarer:

1 Lillgrisen:

skriven

Hej, jag tittar in på din blogg ibland och skrattar ofta åt dina redogörelser för vardagens vansinne. Men nu skrattar jag inte, utan håller tummarna hårt för att det ska vara nåt harmlöst.
Hälsningar från Lillgrisen, som har träffat dig via Kominken & Co.

2 Evelina:

skriven

Älskade vän! Har inte ni gått igenom nog nu? Det KAN inte vara något farligt för då är den som bestämmer jävligt orättvis. Jag håller alla tummar att det är en snäll knöl. Kram

Svar: Tack.
Velig

3 Lillgrisen:

skriven

Jag brukar kika in på din blogg ibland (vi har träffats via Kominken & Co.) och skrattar ofta gott åt beskrivningarna av vardagens vansinne. Men nu skrattar jag inte utan håller tummarna hårt för att det inte ska vara något allvarligt med tvilling E. Gott mod!

Svar: Tack Ylva. Jag håller också tummarna. Och väntar spänt.
Velig

Kommentera här: