1

Efter

Det är helt omöjligt att återge exakt hur fint det blev och hur stor skillnaden är. Men vilken skillnad! Både för öga och fotsula.
Det som skulle ta ca fyra timmat totalt med inoljning och så, visade sig ta lite längre tid. Ca 13 timmar.
Och då ska det oljas och poleras en gång till idag.
Vi väljer att bara olja golvet då Ingenjören är en golvfascist och tycker att naturligt är allra snyggast. Lasyr osv går bort i hans värld.
Och eftersom det här med golv är hans gebit så får jag helt enkelt hålla med.

Nu ska vi bara bygga ett nytt staket, en väggfast soffa och ett grillbord. Sedan är projekt altan i hamn.

(Igår,(när han på knä kl 23.45 igår kväll oljade in varje planka individuellt med pensel) sa Ingenjören att om 20 år sitter vi här och undrar hur fan vi hann med allt. Och om vi var helt dumma i huvudet).

Kommentarer:

1 Erika:

skriven

Herregud så fint det blev! Bra skill att ha tänker jag: golvslipning alltså. Min man är en baddare på att knyta vackra knutar, rosetter och sånt. Också bra egenskap att ha eftersom jag är helt värdelös på allt som ska bli fint, rakt och gulligt. Har noll och inget tålamod. Men händig är jag. Och duktig på att laga mat.

...

Okej. Det blev som en kontaktannons det här ser jag. Vill ni ha oss? :D

Svar: Men det är ju världsbäst att ha en man som är bra på myspys! Här hemma slåss vi om vem som är mest händig. Ingenjören vinner nog, eftersom han har många idéer och är så himla noggrann. Jag är sjukt teknisk istället. Kan koppla i princip vad som helst. Elektronik och så alltså. Men jag önskar att jag hade tillexempel Ulfs skills och lite gröna fingrar, det hade varit nåt det!
Velig

Kommentera här: